Joululomaterveisiä

Hei kaikki ja hyvää uutta vuotta!

Päätimme perustaa Tombolon nettisivuille blogin, jossa voidaan tulevaisuudessa julkaista erilaisia tekstejä eri sarjoissa. Yksi näistä sarjoista tulee olemaan Puheenjohtajan terveisiä, jossa kerron hieman arjestani puheenjohtajana sekä hallituksen kuulumisia ja tulevia hankkeita.  

Päätin ryhtyä kirjoittamaan tätä sarjaa, sillä koronapandemian myötä olemme joutuneet järjestämään enemmän toimintaamme etänä. Tombolon hallituksen puheenjohtajana edustan jäsentemme etua. Toivon, että tämän blogisarjan myötä tulen tutuksi uusille opiskelijoille sekä muille lukijoille. Puheenjohtajana haluan olla helposti lähestyttävä ja muut huomioon ottava. Pääasiallinen agendani puheenjohtajan tehtävissä on jatkaa muiden hallituksien hyvää työtä ja kehittää Tombololle yhä monimuotoisempaa toimintaa.

Kuva: Klavdia Parkkonen

Kuka siis olen? Nimeni on Saara ja olen 21-vuotias ilopilleri. Olen kotoisin Pirkanmaalta ja rakastan koiria. Siitä puheenollen, yksi joululomani kohokohta oli se, kun haimme vanhemmilleni toisen koiran, maaseudun rauhaan kaipaavan pienen karvaturrin. Vapaa-ajallani tykkään tehdä ruokaa sekä katsoa elokuvia ja sarjoja. Vietinkin joululomani neuloen ja katsoen sarjoja. 

Olen nyt ensimmäistä vuotta hallituksessa, mutta olen ollut muilla tavoilla hyvin aktiivisesti mukana Tombolon toiminnassa. Toimin lukuvuonna 2020–2021 vertaistuutorina ja pääsin tätä kautta järjestämään monenlaista kivaa tekemistä silloisille fukseillemme. Isoin uurastus oli syksyn -21 vuosijuhlat, jotka olivat Tombolon historian ensimmäinen illallisjuhla. Toimin myös juhlien toisena seremoniamestarina, joka oli hieno kokemus! Vaikka olen vasta ensimmäistä kautta hallituksessa, uskon voivani antaa paljon Tombolon toiminnalle ja kehittämiselle. Olen luova visionääri, joten ainoa huoleni on se, että ehtiikö yhdessä kaudessa toteuttaa kaikki ideani!

Karvaturri ei nauttinut Tahkon kylmyydestä

Palasin muutama päivä sitten joululomilta Joensuuhun ja suunnittelen innolla tulevan kevään kuvioita. Uudet rajoitukset toki sotkivat hiukan suunnitelmia, mutta en aio antaa sen lannistaa. Aiomme pitää huolen, että pystyisimme järjestämään mahdollisuuksien ja tilanteen mukaan mukavaa tekemistä jäsenillemme – oli se sitten livenä tai etänä. Keväältä kannattaa odottaa ainakin Tombolon 7. vuosijuhlia. Muista myös seurata Tomboloa sosiaalisen median kanavoissa, joissa mainostamme myöhemmin tulevan kevään tapahtumia!

Otin joululomalla aikaa tutustua Tombolon nettisivuihin ja lisätä muutamia uusia sivuja ja tekstejä. Lisäsimme blogin, tietoa Tombolon vuosittaisista tapahtumista sekä sivun Tombolon ajankohtaisille asioille. Toivottavasti uudistuksesta on iloa!

Päätän ensimmäisen kirjoituksen tähän. Mukavaa, että löysit tiesi meidän blogiimme! Yritän kirjoittaa kerran kuukaudessa hallituksen kuulumisista, muuta tietoa on tulossa Ajankohtaista-sivulle ja Tombolon somekanaviin.

Terveisin,

Saara Pajunen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.