Ystävänpäivä ja Hektinen vuoden aloitus

Tammikuu

Hallituksen vuosi alkoi vauhdilla, sillä toiminnan aloittamiseen uuden hallituksen kanssa liittyy paljon opettelemista ja paperitöiden pyörittelyä. Rattaat ovat kuitenkin alkaneet pyörimään mukavaan vauhtiin ja ideoita riittää – tammikuussa enää odottelimme sopivampia olosuhteita järjestää tapahtumia rajoitusten puitteissa. Onneksi pystyimme sentään järjestämään Tombolon ja Mikrovilluksen pipolätkätapahtuman, joka yllätti minut toden teolla! Oli kerrassaan liikuttavaa nähdä Pingun ja vihreiden haalareiden vilisevän ulkojäillä.

Tombolon ja Mikrovilluksen pipolätkätapahtuma 26.1.2022

Hallitus järjesti helmikuun vaihteessa perinteiseen tapaan kuvaukset, joiden avulla pääsimme päivittämään nettisivuja ajan tasalle. Lisäksi järjestimme Instagramin ja Facebookin puolella Tutustu hallitukseen -somekampanjan, jossa jäsenillä oli mahdollisuus tutustua uusiin hallituslaisiin. Hallituslaisten esittelyt ja vastaukset esitettyihin kysymyksiin löytyy Instagramin kohokohdista – käy kurkkaamassa, jos kamppanja meni ohi! Jatkossa hallituksen yhteystiedot löytyvät päivitetyltä Hallitus 2022 -sivulta.

Hallitus 2022

Entä mitä muuta on tapahtunut kulissien takana? Tässä muutamia esimerkkejä. Olen yhteistyössä yhteistyövastaava Reetta Malmbergin kanssa uusinut Tombolon yhteistyökumppanien Loimun ja YKAn yhteistyösopimuksia. Lisäksi yhteistyötiimi on päässyt suunnittelemaan tulevan kevään yhteistyökuvioita. Lisäksi tapahtumavastaamme ovat kokoustaneet muiden ainejärjestöjen kanssa kevään tapahtumista – onneksi helmikuu vaikuttaa jo nyt tammikuuta lupaavammalta.

Helmikuu

Helmikuu on alkanut mukavissa, mutta kiireisissä merkeissä kaikkien hallituksen sektorien osalta. Pidimme 9.2. Joensuun Metsäylioppilaiden kanssa Talviolympialaiset-rastitapahtuman, joka oli menestys! Pääsin myös itse osallistumaan, joka oli ihanaa vaihtelua tapahtumien järjestämiseen. On aina palkitsevaa nähdä oman työnsä tulos hymynä muiden kasvoilla, mutta onhan se kieltämättä hauskaa päästä kerrankin kokemaan tuo riemu itse. Edellisen kerran olen tainnut osallistua rastitapahtumaan joskus fuksisyksyllä 2019.

Erään ryhmän stillkuva teemana Pekingin Olympialaiset

Tuleva viikko on täynnä toimintaa: tänään ystävänpäivänä 14.2.2022 käynnistimme uudelleen perinteiset kahvivuorot, keskiviikkona juhlistamme tämän vuoden fuksien haalarinkastajaisia ja heti torstaina jatkammekin ystävänpäivän viettoa Legion ja Praxiksen kanssa perinteisten ystävänpäiväsitsien parissa. Tänä vuonna teemana on tv-reality Too Hot to Handle. Ensi viikolla luvassa on Joensuun Metsäylioppilaiden järjestämä Räkäposkella-hiihtotapahtuma ja talvi/laskiaisrieha Mikrovilluksen kanssa. Alla vielä kertauksena koonti Helmikuun tapahtumista ja päivämääristä.

Helmikuun tapahtumia

Maaliskuun näkymiä

  • Bileet yhteistyössä Viihdemaailma Ilonan kanssa
  • Tombolo Goes Bowling
  • KOOMA 24.–26.3.
  • Sitsit
  • Dildobingo
  • Ja paljon muuta… Päivämääristä ja tarkemmista tiedoista tulossa päivitystä lähempänä Tombolon viestintäkanaviin!
  • (Olin vahingossa kirjoittanut ensimmäiseen versioon myös vuosijuhlat, mutta voin paljastaa niiden olevan vasta huhtikuussa!)

Kevät 2022

Mitä odottaa keväältä? Toivon mukaan tulevat kuukaudet ovat pakattu täyteen monenlaisia tapahtumia – tapahtumavastaavat ovat pitäneet siitä huolen, mutta toivotaan vielä sopivia olosuhteita. Jos tähdet ovat kohdallaan (kuten tällä hetkellä vaikuttaa) – pääsemme viettämään ensimmäistä kertaa sitten kevään 2019 normaalia vappua, jee! Aloitin opintoni 2019 syksyllä, viime keväänä pääsimme kokeilemaan hybridivappua, mutta tämä olisi minulle ja koko muulle hallitukselle ensimmäinen vappu normaaliin tapaan. Olemme tehneet tässä vaiheessa jo hieman taustatutkimusta aiemmista perinteisistä tapahtumista – stay tuned!

Innolla odottaen tulevaa kevättä,

Saara Pajunen

Puheenjohtaja, Tombolo ry.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.