tapahtumientäyteinen maaliskuu

Maaliskuun kuulumisia

Maaliskuu oli Tombolossa tapahtumien luvattu kuukausi. Lähes joka viikolle mahtui useampi tapahtuma ja kuhina kulissien takana oli sen mukaista.

Viikko 9

Maaliskuun alussa kävimme keilaamassa Cosmic Joensuussa. Tapahtumaan lähti mukavasti porukkaa mukaan ja huonosta keilauspäivästä huolimatta allekirjoittaneella oli hauska ilta. Monilla ilta jatkui Ilonaan Optimin järjestämiin Afterski-bileisiin, jotka olivat ensimmäiset isot bileet yhteiskunnan sulkeutumisen jälkeen.

Viikko 10

Tombololle baarien aukeaminen oli toisaalta onni, mutta matkassa oli myös runsaasti epäonnea. Saimme järjestettyä ensimmäistä kertaa kevätkauden Ilona-bileet, mutta samaan aikaan Joensuussa oli varmaan pahin tartuntatilanne koko pandemia-aikana (huom! tämä on vain kirjoittajan omaa spekulaatiota). Tästä huolimatta bileet saatiin järjestettyä ja osallistujilla oli mukava ilta. Seuraavan kerran Tombolo järjestää perinteeksi tulleet Night of Horror –bileet Ilonassa ensi syksynä.

Viikko 11

Viikolla 11 järjestettiin poikkitieteellinen kirppistapahtuma sekä Dildobingo Bar Playssä yhteistyössä Varnitsan kanssa. Olin tämän viikon toisella paikkakunnalla tekemässä kandihaastatteluja, mutta olen kuullut hyvää palautetta tapahtumista ja erityisesti siitä, että ne viehättivät uutuudessaan. Kirppispäivä oli itse asiassa toive, joka saatiin tapahtumavastaavien toivelaatikkoon Padletissa, joten kiitos idean antaneelle! Alla olevan linkin avulla voi käydä laittamassa lisää toiveita.

Viikko 12

Seuraavalla viikolla vuorossa oli perinteiset Kahvikäräjät, jossa opiskelijat saavat antaa palautetta kuluneen lukuvuoden kursseista risut ja ruusut –tyyliin. Kahvikäräjille osallistui mukavasti porukkaa ja toivon mukaan palautteen avulla opintoja saadaan kehitettyä entistä paremmiksi.

Heti seuraavana päivänä halukkaat saivat osallistua ISYYn 2+3 –rastitapahtumaan. Syksyllä fukseille järjestettävä kaupunkisuunnistus on varmasti monille tuttu, mutta tämä tapahtuma järjestettiin tällä kertaa vanhemmille opiskelijoille. Vanhemmille opiskelijoille on huonommin tarjolla rastitapahtumia, sillä ne ovat hyvin työläitä ainejärjestöjen järjestää yksin. Harmikseni en päässyt itse osallistumaan tapahtumaan, sillä olin edelleen tekemässä kandihaastatteluja, mutta toivon mukaan tapahtuma saa jatkumoa myös ensi vuonna!

Viikon päätteeksi Tombolosta lähti pieni edustajaryhmä Helsinkiin maantieteilijöiden kokoontumiseen eli KOOMAan. Tästä lisää erillisessä postauksessa!

Viikko 13

Maaliskuu päätettiin Legion ja Kassoksen kanssa yhteistyössä järjestettyyn Pääsiäismunajahtiin sekä yhteistyössä Oidipuksen kanssa järjestettyihin Anything but clothes -sitseihin.

Huhtikuun näkymiä

Huhtikuu on näillä näkymin hallituksen kiireisin kevätlukukauden kuukausi. Kuukausi aloitetaan vuosijuhlaviikolla ja päätetään kaksiviikkoiseen vappuun.

Tombolo ry:n 7. vuosijuhlia juhlistetaan 8.4.2022 Ravintola Kerubissa. Tätä ennen pääsemme juhlatunnelmiin maanantaina järjestettävän squash-lajikokeilun, keskiviikkona järjestettävien Haaksirikkoutuneet-vujusitsien sekä torstain vujubrunssin parissa.

Lisäksi kuukausi on täynnä muita mitä hauskempia tapahtumia. Tiistaina 5.4. vujusitsikirjan tekijät kerääntyvät ensimmäistä kertaa kasvotusten yhteen ideoimaan ja suunnittelemaan. Kokous järjestetään klo 17 tilassa M110 yhdessä Praxiksen kanssa, joka on samassa vaiheessa oman projektinsa suhteen. Molemmat ainejärjestöt tekevät omat sitsilaulukirjansa, mutta on mukava aivoriiheillä ja jakaa ideoita yhdessä. Luvassa on pientä purtavaa ja mukavaa seuraa. Lisäksi samalla viikolla samana päivänä vujubrunssin kanssa vietetään ainejärjestöpäiviä, jolloin on mahdollista tutustua muihin ainejärjestöihin ja ostaa heidän merkkejään. Viikko 14 päättyy Epsilonin järjestämään poikkitieteelliseen Viron reissuun.

Tänä vuonna vappu palaa ensimmäistä kertaa ”normaaliin tapaan” ja Tombolo on järjestänyt kaksiviikoisen vapun sen kunniaksi. Viikot sisältävät myös monia poikkitieteellisiä tapahtumia, joten kannattaa seurata someja erityisen tarkasti. Seuraa erityisen tarkasti Tombolon somekanavia! Alla olevasta postauksesta löydät koosteen vapun tapahtumista.

Tämäpä tässä tällä kertaa. Julkaisen pian koosteen KOOMAsta, joten käy lukemassa myös se, jos kiinnostaa tietää enemmän kyseisestä tapahtumasta. Palailen taas asiaan vapusta selvittyä.

Aurinkoisin terveisin ☀️

Saara Pajunen, puheenjohtaja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.