Tuutorikirje

ONNEKSI OLKOON!

Sinut on hyväksytty opiskelemaan Maantiede ja ympäristöpolitiikka –hakukohteesta. Me tuutorit olemme auttamassa sinua opintojesi alkutaipaleella parhaamme mukaan.

Voit olla yhteydessä meihin tuutoreihin jo ennen orientaatioviikon alkamista. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin opintoja ja opiskelijaelämää koskeviin kysymyksiin. Tuutoriryhmämme löytyy Facebookista nimellä: Maantiede ja ympäristöpolitiikka fuksit’19

Terveisin tuutorit Anna, Heta, Mikko ja Jussu

Tuutoriesittelyt

Moikka!

Mä oon Heta, Helsingistä tänne Pohjois-Karjalan sydämeen muuttanut kolmannen vuoden yhteiskuntamaantieteen opiskelija. Sivuaineina opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa ja sukupuolentutkimusta. Oon myös meidän ainejärjestön Tombolon hallituksessa sosiaali- ja koulutuspoliittisena vastaavana, ja kerron mielelläni lisää ainejärjestötoimintaan osallistumisesta!

Vapaa-ajalla mut löytää lähes kaikista Tombolon tapahtumista, mutta viihdyn myös kotona kahvikupin ja Netflixin äärellä. Suosittelenkin kaikkien huipputapahtumien lisäksi ottamaan aikaa itselleen ja rentoutumaan, oli se sitten Netflixin, ystävien tai urheilun parissa!

Olkaahan yhteydessä, jos mikään mietityttää joko sähköpostilla hetast@uef.fi tai instagramissa @hetaamanda.

Syksyllä nähdään, tervetuloa opiskelemaan!

Moikka!

Oon Jussu, ja eksyin tänne Joensuuhun viime syksynä Loviisan suunnilta. Syksyllä alkais toisen vuoden opinnot ja pääaineeksi valitsen varmaan yhteiskuntamaantieteen. Arvon vielä sivuaineita ympäristöoikeuden, GIS:n sekä kauppatieteiden väliltä.

Vapaa-ajan tuhlaan mieluiten nukkuessa, lenkkeillessä ja kavereiden seurassa. Sykettä liikuntatunneillekkin on muutaman kerran eksytty, ja aateltiinkin että voitas viedä teidät fuksit meidän ainejärjestön palloilutunnille syksyllä, jos ketään kiinnostaa sinne lähteä. Tapahtumia ja menoa varmasti riittää täällä kaikille.

Viestiä voi laittaa s-postitse johsok@student.uef.fi ja instagramista mut löytää @jussu_.

Syksyllä nähdään ja tervetuloa Itä-Suomen yliopistoon!

Hellurei!

Mä oon Mikko tuutoreista se vanhin ja viisain. Susirajalle Joensuuhun oon päätyny kaukaa toiselta puolen Suomea Seinäjoelta. Syksyllä mulla alkaa toinen vuosi yliopistossa, ja pääaineena luen yhteiskuntamaantieteitä. Sivuaineina tällä hetkellä mulla on yhteiskuntapolitiikka ja kauppatieteet.

Vapaa-ajalla rääkkään itteeni Pajalla crossfitin parissa, mutta hyvänä vastapainona olen runsaasti mukana myös Tombolon eli meidän ainejärjestön tapahtumissa. Etenkin sitsikansalle olen tuttu ilmestys, ja odotankin jo innolla että pääsen sitsaamaan kanssanne!

Jos herää kysymyksiä opiskelun tai vaikka muuttoon liittyen olkaa rohkeasti yhteydessä! S-posti: mikkolam@uef.fi ja Instassa mut löytää @petrinpoika.

Heippuli!

Täällä kirjoittelee Anna, syksyllä toista opiskeluvuotta Joensuussa aloitteleva Tombololainen. Pääaineeksi olen valinnut ympäristöpolitiikan, jonka seuraksi opiskelen sivuaineena metsätieteitä.

Kuten muutkin meidän tuutorit, mutkin voi usein bongata meidän tapahtumistamme tai tombolon kahvivuorolta. Yliopistolla aikaa tulee eniten vietettyä varmaankin metsiksen tiloissa Borealiksella. Edellä mainittujen lisäksi tulee matkusteltua, testailtua monipuolisesti eri urheilulajeja sekä toteutettua kaikennäköisiä ex tempore –ideoita.

Kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa muhun saa ottaa yhteyttä sähköpostitse annamhu@uef.fi tai instagramissa @annahu1.

Odotamme teitä jo kovasti, mutta nauttikaa ensin kesästä!