Tuutorikirje

ONNEKSI OLKOON!

Sinut on hyväksytty opiskelemaan Maantiede ja ympäristöpolitiikka –hakukohteesta. Me tuutorit olemme auttamassa sinua opintojesi alkutaipaleella parhaamme mukaan.

Voit olla yhteydessä meihin tuutoreihin jo ennen orientaatioviikon alkamista. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin opintoja ja opiskelijaelämää koskeviin kysymyksiin. Tuutoriryhmämme löytyy Facebookista nimellä: Maantiede ja ympäristöpolitiikka fuksit’18

Tuutoriterkuin: Taneli Kantola, Miro Junnola, Sanni Penttinen, Wilma Poutanen ja Elisa Ruokoranta

TUUTORIESITTELYT

Moi kaikille!

Nimeni on Taneli, olen 21-vuotta ja alun perin kotoisin Hämeenlinnasta. Pääaineeni on luonnonmaantiede ja tulevana syksynä pyörähtää käyntiin toinen vuosi opintojen parissa. Sivuaineina minulla on biologia ja pedagogiset opinnot, eli ajatuksena olisi valmistua ainakin maantieteen ja biologian opettajaksi.

Joensuusta paikkana olen pitänyt oikein kovasti. Vapaa-aikana harrastelen kiipeilyä ja ylipäänsä tykkään kaikenlaisesta urheilusta. Opiskelun ja liikunnan ohella lauleskelen myös yliopiston kuorossa. Tykkään myös hengailla ainejärjestön tapahtumissa ja suosittelenkin lähtemään mukaan niin ainejärjestön, kuin yliopistonkin tarjoamiin juttuihin ja tapahtumiin. Niissä on oikein kivaa ja pääsee tutustumaan oikein kivoihin uusiin tyyppeihin.

Nähdään siis syksyllä! s-posti: tankan@student.uef.fi

Morjesta!

Oon Miro ja kotoisin Suomen Monacosta eli Lappeenrannasta. Syksyllä alkaa toinen vuosi täällä Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. Pääaineenani luen yhteiskuntamaantiedettä ja sivuaineina löytyy muun muassa kauppatieteitä ja ympäristöoikeutta.

Vapaa-aika menee paljolti urheillessa ja sitä seuratessa sekä kavereiden kanssa hengaillessa. Urheiluun liittyvissä asioissa voi varsinkin tulla nykäisemään hihasta ja kysyä siihen liittyvistä asioista esim. harrastusmahdollisuuksista Joensuussa. Erilaisissa opiskelijatapahtumissa tulee käytyä paljon, joista oon saanut paljon uusia kavereita. Suosittelen käymään tapahtumissa aina kun vain jaksaa ja kerkeää.

Nähdään syyskuussa, tervetuloa Joensuuhun ja Itä-Suomen yliopistoon minunkin puolesta!

s-posti: mirojun@student.uef.fi

Moikka fuksit!

Oon Sanni, 24-vuotias muutamia vuosia sitten joensuulaistunut lahtelainen. Yliopistolla mulla on opintoja takana nyt yksi vuosi, ja pääaineenani opiskelen ympäristöpolitiikkaa. Sivuaineina mulla on ympäristöoikeus ja monitieteiset ympäristöopinnot, jotka muodostaa mun pääaineen kanssa kivan ympäristöalan asiantuntijatehtäviin valmistavan kombon.

Opiskelujen lisäksi pyörin yliopistolla ainejärjestöhommissa, sillä toimin myös meidän ainejärjestö Tombolo ry:n taloudenhoitajana. Mun vastuulla on siis yhdistyksen kirjanpito ja budjetin seuranta. Vapaa-ajalla käyn opiskelijatapahtumissa, nään kavereita, pyrin opiskelemaan parhaani mukaan ja katon vähän Netflixiä siinä sivussa. Suosittelen lämpimästi ainejärjestötoimintaan mukaan lähtemistä ja meidän kemuissa käymistä, molemmissa pääsee tutustumaan huippuihin tyyppeihin!

Nähdään syksyllä!
s-posti: sanniep@student.uef.fi

Hei kaikki!

Oon Wilma, 20v. Kotikaupungistani Varkaudesta muutin viime vuonna Joensuuhun opintojen perässä. Syksyllä alkaakin toinen opiskeluvuosi pääaineenani ympäristöpolitiikka. Sivuaineina opiskelen ympäristöoikeutta ja yhteiskuntapolitiikkaa.

Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa mun koiran kanssa sekä tykkään katsoa elokuvia ja lukea. Muhun törmää myös ainejärjestön tapahtumissa.

Tervetuloa yliopistoon ja nähdään syksyllä! En malta odottaa teidän tapaamista!

s-posti: wilmapou@student.uef.fi

Moikka kaikki!

Olen Elisa ja muutin Hämeenlinnasta Joensuuhun opiskelemaan viime syksynä, eli nyt minulla alkaa toisen vuoden opinnot. Pääaineena minulla on yhteiskuntamaantiede. Sivuaineistani löytyy setti hallinto-oikeutta, johtamista ja yhteiskuntapolitiikkaa.

Vapaa-ajalla viihdyn kotona ja osallistun aktiivisesti opiskelijatapahtumiin. Kuulun myös Tombolon biletiimiin, eli olen järjestämässä syksyn tapahtumia. Joensuu on monipuolinen kaupunki urheilun saralla, mutta suosittelen tutustumaan myös kaupungin tarjoamaan laajaan kulttuuritarjontaan. Myös yliopisto tarjoaa paljon erilaista toimintaa, johon osallistua. Kannattaakin rohkeasti mennä mukaan, jos joku asia tuntuu kiinnostavan.

s-posti: elisru@student.uef.fi

Tervetuloa opiskelemaan Itä-Suomen yliopistoon ja nähdään syksyllä!