Tuutorikirje

ONNEKSI OLKOON!

Sinut on hyväksytty opiskelemaan Maantiede ja ympäristöpolitiikka –hakukohteeseen. Me tuutorit olemme auttamassa sinua opintojesi alkutaipaleella parhaamme mukaan.

Voit olla yhteydessä meihin tuutoreihin jo ennen orientaatioviikon alkamista. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin opintoja ja opiskelijaelämää koskeviin kysymyksiin. Käykäähän jo ennen opintojen alkua liittymässä tuutoriryhmäämme, joka löytyy Facebookista nimellä Maantiede ja ympäristöpolitiikka fuksit 2020. Infoamme ensisijaisesti siellä syksyyn liittyvistä tärkeistä asioista ja tapahtumista! Mikäli sinulla ei ole Facebookia tai et pysty liittymään ryhmään, niin otathan hyvissä ajoin ennen opintojen alkua yhteyttä Lauraan (puh. 0408497565) tai Miljaan (puh. 0442786520).

Terveisin tuutorit
Milja, Saara, Laura ja Miikko

Tuutoriesittelyt

Moikka!

Mä oon Milja, toisen vuoden ympäristöpolitiikan pääaineopiskelija. Ainakin toistaiseksi mun sivuaineena on yhteiskuntapolitiikka ja mahdollisesti johtaminen & markkinointi. Oon kotoisin Tampereelta ja koenkin edelleen olevani paljasjalkainen tamperelainen. Mun oma kokemus yliopistoelämästä ja Joensuusta opiskelijakaupunkina on ollut ihan mahtava. Meillä on huikea ja todella aktiivinen ainejärjestö, jonne kaikki varmasti tuntee olevansa tervetulleita! Teidän fuksisyksy tuleekin olemaan todella tapahtumarikas, joten pitäkää kalenterit vapaina ja mielet avoimina!

Mut tuutte bongaamaan kampuksen lisäksi lukuisista Tombolon tapahtumista. Muuten vietän vapaa-ajalla paljon aikaa mun ystävien kanssa ja käyn treenailemassa aktiivisesti. Mun mielestä on ehdottoman tärkeetä, että pitää vapaa-ajan myöskin aktiivisena, vaikka välillä kouluhommat tuntuukin kaatuvan niskaan. Verkosto, minkä tuutte rakentamaan yliopiston alettua, on korvaamattoman tärkeä! Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin, nähdään syksyllä!

Jos tulee mitä vaan kysyttävää, laittakaa rohkeasti viestiä joko ig:ssä nimellä miljaroosa tai sähköpostitse osoitteeseen miljahut@student.uef.fi

Hellou!

Mun nimi on Laura, ja oon toisen vuoden ympäristöpolitiikan opiskelija. Sivuaineina luen tällä hetkellä ympäristöoikeutta ja monitieteisiä ympäristöopintoja. Tänne susirajalle oon löytänyt tieni Sotkamosta, eli verkkarit on mulle jo tuttu asu!

Käytännössä kaiken vapaa-aikani kulutan crossfit Pajalla tai kavereiden kanssa jotain hauskaa tekemällä. Tykkään myös osallistua aktiivisesti kaikkiin Tombolon tapahtumiin. Vinkkinä teille tuleville fukseille heittäisin sen, että ottakaa mukaan positiivista ja rentoa asennetta, sillä pärjää jo pitkälle!

Muhun voi ottaa yhteyttä Instagramissa @latukkaofficial tai sähköpostilla laurkara@student.uef.fi. Laitelkaa rohkeasti viestiä, jos herää jotain kysyttävää.

Odotan innolla teidän kaikkien tapaamista syksyllä, tervetuloa Joensuuhun!

Moikka uudet fuksit!

Mun nimeni on Saara, ja olen tunnettu etenkin oman vuosikurssin (ja ehkä muidenkin tomboloiden) keskuudessa porukan ilopillerinä. Aloitan syksyllä toisen opiskeluvuoteni, ja eksyin Joensuuhun alunperin Pirkanmaalta. Pääaineeksi olen valinnut ympäristöpolitiikan, mutta arvon vielä hieman sivuaineiden kohdalla. Tällä hetkellä kuitenkin kiinnostaa kauppatieteet ja ympäristöoikeus.

Tykkään viettää vapaa-aikaani urheillen sekä etenkin kavereiden kanssa. Muhun voikin todennäköisesti törmätä eri tapahtumissa, etenkin meidän ainejärjestön järkkäämissä. Syksyllä kannattaa lähteä rohkeasti mukaan erilaisiin tapahtumiin, koska niissä tutustuu todella matalalla kynnyksellä muihin opiskelijoihin. Suosittelen kokeilemaan myös Sykettä-ryhmäliikuntatunteja, joista olen itse pitänyt todella paljon!

Odotan innolla, että pääsemme tutustumaan teihin ensi syksynä! Jos teille herää kysymyksiä niin opiskeluun kuin muihinkin asioihin liittyen, ottakaa rohkeasti yhteyttä sähköpostitse spajunen@student.uef.fi tai vaikka Instagramissa, josta mut löytää nimimerkillä @saarapajunen. Tervetuloa Itä-Suomen yliopistoon!

Moikka!

Mä oon Miikko, ja muiden meidän tuutorien tapaan alotan syksyllä toista opiskeluvuottani yliopistossa. Tänne Joensuuhun oon muuttanu viime vuonna Jyväskylästä. Pääaineena aion opiskella yhteiskuntamaantiedettä, ja sivuainevalintoja pohdin vielä GISsin, yhteiskuntapolitiikan ja ympäristöoikeuden välillä.

Hyvänä vastapainona opiskelulle käyn usein Tombolon tapahtumissa, mutta vietän mielelläni vapaa-aikaani myös salilla, kavereiden kanssa, tai ihan vaan kotona Netflixiä katsellen. Sykettä-vuoroillakin tulee joskus käytyä, lähinnä sulista pelailemassa.

Jos on mitään kysyttävää yliopistoon, opiskelijaelämään tai ihan mihin tahansa liittyen, niin yhteyttä saa mielellään ottaa s-postilla: miitapui@student.uef.fi. Instaa en omista, mutta ainakin Facen kautta voitte myös olla yhteyksissä.

Ootan jo innolla syksyä ja sitä että päästään palaamaan yliopistolle ja tapaamaan teidät uudet fuksit. Syksyllä nähdään!