Ainejärjestön tervehdys

Tervetuloa Tomboloon!

Hei!

Suuret onnittelut opiskelupaikan saamisesta. Opiskelupaikan saaminen ei ole mikään itsestäänselvyys. Teidän tulee olla ylpeitä!

Tombolo ry on Itä-Suomen yliopiston maantieteen, yhteiskuntamaantieteen ja ympäristöpolitiikan opiskelijoiden oma ainejärjestö. Tombolon tehtäviin kuuluu opiskelijoiden edunvalvonta sekä aktiviteettien järjestäminen jäsenistölleen. Näihin aktiviteetteihin kuuluu bileitä, muita opiskelijatapahtumia, viikoittaisia liikuntavuoroja, verkostoitumismahdollisuuksia sekä kaikkea muuta mahdollisuuksien mukaan. Otamme mielellämme vastaan ideoita myös uusista toimintaehdotuksista, sillä olemme olemassa vain jäsenistöämme varten.

Viime vuonna järjestimme noin 20 tapahtumaa ja parhaimmillaan näissä kävi noin 80 Tombolon omaa jäsentä. Kauttamme pääset tutustumaan ainejärjestön vanhempiin opiskelijoihin sekä poikkitieteellisten tapahtumien kautta myös muiden ainejärjestöjen opiskelijoihin. Käy seuraamassa meitä Instagramissa osoitteessa www.instagram.com/tombolo_ry. Täältä saat hyvän kuvan siitä, mitä vuoden varrella on tullut tehtyä.

Tombolon toiminta vetää 9-jäseninen hallitus. Hallitus vaihtuu vuodenvaihteessa, ja toivon mukaan myös moni uusi opiskelija olisi kiinnostunut hallitustoimintaan osallistumisesta.

Jos sinulla on kysyttävää ainejärjestö- tai hallitustoiminnasta, voit laittaa viestiä sähköpostiosoitteeseen tombolo@uef.fi. Opiskeluiden aloittamiseen, muuttoon Joensuuhun yms. liittyviin kysymyksiin saatte apua ja vastauksia tuutoreiltanne.

Nähdään syksyllä!

Terveisin,

Tombolo ry:n hallitus