Ainejärjestön tervehdys

Tervetuloa Tomboloon!

Lämpimät onnittelut opiskelupaikan kunniasta! Kova työ on palkittu ja Tombolon jäsenet ottavat teidät uudet jäsenet avosylin vastaan osaksi nopeasti kasvavaa yhteisöämme.

Tombolo ry on yksi Itä-Suomen yliopiston ainejärjestöistä, joka tarjoaa tapahtumia ja edunvalvontaa maantieteen, yhteiskuntamaantieteen ja ympäristöpolitiikan opiskelijoille. Tombolon jäsenyys maksaa 25 € ja on luonteeltaan kertaluontoinen. Tulen kertomaan teille tarkemmin Tombolo ry:n hallitustoiminnasta opintojenne ensimmäisellä viikolla, jota kutsutaan myös fuksiviikoksi. Usein fuksiviikot käsittävät opintojen ensimmäiset kaksi viikkoa, jolloin keskitytte tutustumaan ja totuttelemaan yliopistoelämään. Tombololla on ollut perinteenä järjestää uusille opiskelijoille paljon monipuolista toimintaa läpi syyskuun.

Vapunviettoa 2021

Tombolo järjestää erilaisia tapahtumia koko lukuvuoden läpi. Järjestämiämme tapahtumia ovat mm. erilaiset bileet, urheilutapahtumat sekä työelämäwebinaarit. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja ottamaan huomioon jäsentemme toiveita. Padlet-alustan kautta pystyt jättämään tapahtumavastaavillemme toiveita ensi syksyä ajatellen. Tapahtumissamme noudatetaan Turvallisen tilan periaatteita ja myös pyrimme luomaan ilmapiiriä, jossa jokainen voi osallistua tapahtumiin juuri sellaisena kuin on. Alkoholin käyttö on Tombolossa jokaisen oma asia ja kaikkiin tapahtumiimme voi valita haluamansa juomapreferenssin.

Fuksiviikot olivat yksi koko yliopistoaikani ikimuistoisimmista hetkistä. Toivottavasti te saatte yhtä hyvän kokemuksen kuin itse sain aikanani. Teitä opastamassa on joukko huipputyyppejä eli Tombolon tuutorit. Tänä vuonna Tomboloon on valittu kuusi tuutoria opastamaan uusia opiskelijoita opintojen alussa.

Viime kauden tuutorit

Tuutorit ja laitos ottavat teihin yhteyttä kesän aikana ja kannattaa olla hyvin matalalla kynnyksellä yhteydessä näihin henkilöihin – he ovat olemassa juuri sinua varten. Myös minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostin pj.tombolo@uef.fi kautta. Jos tämä tuntuu liian viralliselta, hallituksen tavoittaa myös esimerkiksi Instagramin yksityisviestien kautta. Kannattaa liittyä mahdollisimman pian Tombolo ry:n yksityiseen Facebook-ryhmään, jossa tiedoitetaan ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista.

Toivotan teille onnea opintojen alkuun 💚 Minuun voi takuuvarmasti törmätä syksyn tapahtumissa eli napatkaa ohimennen hihasta ja tulkaa rohkeasti juttusille!

Syksyn 2021 vuosijuhlat

Terveisin,

Saara Pajunen

Puheenjohtaja, Tombolo ry.