Ainejärjestön tervehdys

Tervetuloa Tomboloon!

Hei sinulle uusi opiskelija ja paljon onnea opiskelupaikan johdosta!

Tombolo ry on Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella toimiva maantieteen, yhteiskuntamaantieteen ja ympäristöpolitiikan opiskelijoiden ainejärjestö. Tombolon toimintaa vetää 10-henkinen hallitus, jonka tehtäviin kuuluu opiskelijoiden edunvalvonta sekä erilaisten aktiviteettien järjestäminen jäsenistölleen. Näihin aktiviteetteihin lukeutuu bileitä, muita opiskelijatapahtumia, viikoittaisia liikunta- ja kahvivuoroja, verkostoitumismahdollisuuksia sekä kaikkea tältä väliltä. Kauttamme pääset tutustumaan vanhempiin Tomboloihin sekä poikkitieteellisten tapahtumien myötä myös muiden ainejärjestöjen edustajiin. Ainejärjestötoiminta on hyvää vastapainoa ajoittain raskaalle opiskelulle sekä ehdottomasti yksi yliopiston parhaista puolista, joten suosittelen lämpimästi tapahtumiimme osallistumista! Toimintaamme voit käydä tutustumassa nettisivujemme https://tombolo.fi sekä Instagram-tilimme @tombolo_ry kautta.

Tulevana syksynä alkava fuksivuotesi saattaa olla poikkeuksellinen tämänhetkisen tilanteen vuoksi, sillä emme voi ennustaa koronatilanteen kehittymistä. Toivomme kuitenkin, että kouluun päästäisiin palaamaan syksyllä ja fuksiviikot sekä alkusyksyn tapahtumat päästäisiin järjestämään. Kaikesta huolimatta odotamme jo kovasti teidän tapaamistanne!

Meneillään oleva vuosi on ainejärjestömme viides toimintavuosi ja siitä syystä juhlimisen arvoinen. Alun perin tarkoituksena oli järjestää 5. vuosijuhlat huhtikuun alussa, mutta kokoontumisrajoitusten takia ne jouduttiin siirtämään lokakuulle. Nyt odotamme jännityksellä, pääsemmekö juhlistamaan yhdessä rakasta ainejärjestöämme. Syksyllä valitaan myös ainejärjestömme kuudes hallitus ja en voi kuin suositella ainejärjestötoimintaan mukaan lähtemistä. Tämän hetkisten suunnitelmien mukaan syksyn ensimmäinen avoin kokous järjestetään jo heti ensimmäisellä kouluviikolla tutustumisbileihin yhteydessä, minne kannattaa ehdottomasti tulla mukaan kuuntelemaan, mikäli ainejärjestötoiminta yhtään kiinnostaa.

Jos sinulla on kysyttävää ainejärjestö- tai hallitustoiminnasta, voit laittaa viestiä osoitteeseen pj.tombolo@uef.fi. Muissa mieltä askarruttavissa asioissa suosittelen olemaan yhteydessä Tombolon mahtaviin tuutoreihin, jotka osaavat vastata kaikenlaisiin opintoja ja opiskelijaelämää koskeviin kysymyksiin!

Tervetuloa Tomboloon!

Terveisin,

Camilla Aspivaara

Puheenjohtaja (2020), Tombolo ry