Tapahtumat

Tombolo ry:n tapahtumavastaavat ja muu hallitus järjestävät opiskelun vastapainoksi erilaisia vapaa-ajan tapahtumia, joihin kaikilla Tombolon jäsenillä on mahdollisuus osallistua. Pysyäkseen kartalla näistä tapahtumista, kannattaa jäsentemme ehdottomasti liittyä suljettuun Facebook-ryhmäämme. Vuonna 2022 tapahtumavastaavina toimivat Kerttu Kalliorinne, Loek Screurs ja Petra Koskinen.

Syysiltojen pimentyessä Tombolo ry järjestää kaikille opiskelijoille avoimet Night of Horror-halloweenbileet yhteistyössä Ilonan kanssa. Tämän lisäksi Tombololla on paljon omia ja muiden ainejärjestöjen kanssa yhteistyössä järjestettyjä tapahtumia. Suosittuja vuosittaisia tapahtumia ovat olleet muun muassa ruskapatikka, Tombolon vappu, sitsit, fuksiaiset, pikkujoulut sekä tietysti vuosijuhlat.

Tapahtumia on siis monia erilaisia ja niistä löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun. Jos kuitenkin jää kaipaamaan jotain muuta, voi hallitukselle aina vinkata uusia tapahtumaideoita!

pullopostia tapahtumavastaaville

Onko sinulla jokin huikea tapahtumaidea, jonka haluaisit meidän toteuttavan? Voit kertoa toiveistasi luomaamme Padlet-alustaan, johon on linkki tämän kirjoituksen alla. Pyrimme ottamaan toiveet huomioon järjestäessämme Tombolon tapahtumia, mutta ymmärrettävistä syistä emme pysty tai ehdi jokaista toivetta toteuttamaan. Onko joku muu ehtinyt jo kirjoittamaan ideasi? Voit vaikuttaa tykkäämällä aiemmista postauksista. Padletiin pääset tästä.