Hallitus ja toimikunnat 2022

Tombolo ry

Itä-Suomen yliopiston maantieteiden ja ympäristöpoltiikan opiskelijoiden ainejärjestö Tombolo ry on perustettu vuonna 2015 Coriolis ry:n (maantiede ja yhteiskuntamaantiede) ja Loikka ry:n (ympäristöpolitiikka ja -oikeus) yhdistyessä yhdeksi uudeksi ainejärjestöksi.

Tombolo ry toimii Itä-Suomen yliopiston maantieteiden ja ympäristöpolitiikan opiskelijoiden etu- ja yhteistyöjärjestönä. Tombolo ry:n hallitus vastaa jäsentensä edunvalvonnasta ja järjestää runsaasti erilaisia vapaa-ajan tapahtumia. Tombolo ry:n toimintaa johtaa 12-henkinen hallitus kaudella 2022.

Hallituksen yhteystiedot

Osoite:
Yliopistokatu 7
Metria-rakennus, Huone M140
80130 Joensuu

Tilinumero: FI35 5770 0520 5039 28 (OP)
Y-tunnus: 2947094-6


Toimikunnat

Yhteistyötiimi

Tombolon hallitukseen aukesi uusi yhteistyövastaavan pesti kaudella 2022. Yhteistyötiimi luotiin samana keväänä avustamaan yhteistyövastaavaa tehtävissään, kuten esimerkiksi erilaisten työelämätapahtumien järjestämisessä, jäsenetujen ja uusien yhteyksien luomisessa.

Yhteyshenkilöt: Saara Pajunen, Riikka Talvinen ja Oona Toimela

Yhteydenotot: yhteistyo.tombolo@uef.fi

Toimihenkilöt:

  • Taru Mälkiä

Viestintätiimi

Viestintätiimin pilotti alkaa syksyllä 2022. Viestintätiimin tehtävänä on avustaa viesintävastaavaa mm. Tombolo ry:n viestintäkanavien ylläpitämisessä ja valokuvaustehtävisä.

Yhteyshenkilö: Saara Luukkainen

Yhteydenotot: tombolo@uef.fi

Toimihenkilöt:

  • Aino Viitanen
  • Milla Heino

Sitsilaulukirjatiimi

Tombolo ry perusti keväällä 2022 uuden toimikunnan Tombolo ry:n ensimmäisen fyysisen sitsilaulukirjan luomiseksi ja sähköisen version päivittämiseksi.

Yhteydenotot: tombolo@uef.fi

Toimihenkilöt:

Miikko Itäpuisto, Saara Pajunen, Johannes Nikitin, Krista Leppänen, Neea Kylmänen, Reetta Malmberg, Salla Lindholm, Emma Seppänen ja Laura Kangasoja.

Vuosijuhlatoimikunta

Tombolo ry:n vuosijuhlia juhlitaan perinteisesti maalis-huhtikuussa. Vuosijuhlien järjestämisvastuu on kolmannen vuosikurssin oppilailla, joista järjestetään vuosijuhlatoimikunta eli tutummin vujutiimi.

Yhteydenotot: tombolo@uef.fi

Toimihenkilöt 2022:

Saara Pajunen, Riikka Talvinen, Krista Leppänen, Petra Koskinen, Salla Lindholm, Emma Seppänen, Sandra Piironen, Neea Pitkänen.