Liity jäseneksi

Tombolo ry:llä on varsinaisia jäseniä ja kannatusjäseniä. Tombolon varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki Itä-Suomen yliopiston maantieteiden ja ympäristöpolitiikan pääaineopiskelijat, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.


Varsinainen jäsenyys

Tombolo ry:n varsinaiseksi jäseneksi pääset maksamalla 25 euron arvoisen jäsenmaksun. Jäsenmaksu on kertaluontoinen ja suositellaan maksettavaksi opintojen alussa ensimmäisenä opiskeluvuotena. Jäsenmaksu oikeuttaa sinut osallistumaan kaikkiin Tombolon yhteisiin tapahtumiin ja opiskelua helpottavaan oheistoimintaan, joita ainejärjestön varoilla järjestetään. Näin siis olet oikeutettu osallistumaan mm. fuksiviikon tapahtumiin, yhteiseen syysvaellukseen, saunailtoihin ja vapun viettoon ilman suurempia kustannuksia. Tombololla on tapana rahoittaa tapahtumissaan jossain määrin opiskelijoiden ruokia, juomia ja muita oheiskustannuksia, joten suosittelemme lämpimästi jäseneksi liittymistä.

UUSI FUKSI! Tuutorisi opastavat ensimmäisen opiskeluviikon aikana, kuinka ainejärjestöön liitytään. Sinun ei tarvitse maksaa jäsenmaksua ennen tätä. Mikäli haluat liittyä Tombolon jäseneksi vasta myöhemmin orientaatioviikkojen jälkeen, selvitä ensin täytätkö jäsenyyden ehdot. Tämän jälkeen voit maksaa jäsenmaksun alla olevien ohjeiden mukaisesti.


Kannattajajäsenyys

Tombolo ry:n kannattajajäseneksi voidaan yhdistyksen hallituksen päätöksellä hyväksyä luonnollinen tai juridinen henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa sekä sitoutuu maksamaan yhdistykselle yhdistyksen kokouksen vahvistaman kannatusmaksun. Kannattajajäsenyys on tarkoitettu muille kuin maantieteiden tai ympäristöpolitiikan pääaineopiskelijoille. Kannattajajäsenenä pääset osallistumaan Tombolo ry:n järjestämiin tapahtumiin. Mikäli haluat liittyä Tombolo ry:n kannatusjäseneksi, ota yhteyttä Tombolon hallitukseen sähköpostitse tombolo@uef.fi.

Kannatusmaksun suuruus on 20€

Huomioithan, että:

 • Kannattajajäsen ei voi toimia yhdistyksen luottamustehtävissä.
 • Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.
 • Kannattajajäsen ei voi tilata Tombolo ry:n opiskelijahaalareita.
 • Varsinaiset jäsenet ovat etusijalla tapahtumiin, joihin on rajoitettu määrä paikkoja.
 • Mikäli kannattajajäsen täyttää varsinaisen jäsenyyden ehdot, esimerkiksi saamalla tutkinto-oikeuden maantieteiden ja ympäristöpolitiikan opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, voi jäsenyyden päivittää varsinaiseksi jäsenyydeksi maksamalla kannatusmaksun ja jäsenmaksun erotuksen.

Jäsenmaksun maksaminen

 • Tilinumero: FI35 5770 0520 5039 28 (OP)
 • Viitenumero: 103499
 • Saajan nimi: Tombolo ry
 • Määrä: 25€ varsinainen jäsen / 20€ kannatusjäsen

Ilmoita maksun yhteydessä seuraavat tiedot sähköpostitse (tombolo@uef.fi):

 • Nimi
 • Kotipaikka
 • Sähköposti

Muista liityä myös Tombolon sähköpostilistalle!

Tombolon sähköpostilistan kautta saat tärkeää tietoa mm. opiskeluun ja ainejärjestön tapahtumiin liittyvissä asioissa. Sähköpostilistalle liittyminen tapahtuu seuraavalla tavalla.

Listalle liittyminen:

 1. Mene osoitteeseen: https://uef.us7.list-manage.com/subscribe?u=c060cd724cc4f119d3855f175&id=ea7b2acda8
 2. Seuraa sivuilla annettuja ohjeita liittyäksesi