Liikunta

Liikuntatapahtumat

Tombolo järjestää monipuolisesti liikunta mahdollisuuksia muiden tapahtumien ja opiskeluiden vastapainoksi. Ideoita tapahtumille saa ehdottaa avoimesti hallitukselle ja mukaan järjestelyihin otetaan vapaaehtoisia. Keväällä 2020 on tarkoitus järjestää urheilutapahtumia muiden ainejärjestöjen sekä laitoksen henkilökunnan kanssa.

Vakiovuorot

Tombololla on viikossa kaksi vakituista liikuntavuoroa Tulliportinkadun koululla. Lukukauden 2020-2021 vakiovuorojen haku on käynnistyy keväällä.

2019-2020 lukuvuodet vakiovuorot:

Tiistaisin kello 20:00-21:00 on vuoro yhdessä Mikrovilluksen (biologia) opiskelijoiden kanssa ja vuorolla pelataan mm. futsalia, lentopalloa, koripalloa ja salibandya. Vuorolla pelataan vuorolle kävijöiden haluamia lajeja, joita saa toivoa esim. liikuntavuorolle tarkoitetussa whatsapp-ryhmässä.

Perjantaisin kello 20:00-21:00 on salibandyvuoro muiden luonnontieteilijöiden ainejärjestöjen kanssa.

Salibandyliiga & MPV

Tombololla ja Mikrovilluksella on yhteinen salibandyjoukkue MPV, joka osallistuu ainejärjestöjen väliseen salibandyliigaan alkaen syksyllä. Liiga kestää pitkälle kevääseen huipentuen pudotuspeleihin toukokuussa. Kaudella 2019-2020 MPV pelaa kilpasarjassa.

Liikuntailtapäivän jalkapalloturnaus & Tombolo United

Tombololla on jalkapallojoukkue, joka osallistuu syksyn liikuntailtapäivänä ainejärjestöjen väliseen jalkapalloturnaukseen lokakuussa.