Tärkeitä linkkejä

Peppi

Peppi on UEF:n loppuvuodesta 2021 käyttöönottama opiskelijarekisteri, joka korvaa Oodin, Lukarin ja Timmin. Peppi on opetuksen suunnittelun, tila- ja muiden resurssien varauksen sekä opiskelija- ja opintorekisterin muodostama tietojärjestelmäkokonaisuus. Pepin kautta voit mm. katsoa lukujärjestystäsi, ilmoittautua kursseille sekä varata tapaamisia. Lisäksi Pepistä on mahdollista saada sähköisesti varmistettu opiskelutodistus ja opintosuoritusote.

Moodle

Moodle on opinnoissamme yleisesti käytetty verkko-oppimisympäristö, joka sisältää mm. opintojaksojen materiaaleja, tehtäviä ja keskustelualueita. Usein kurssialustaa varten tarvitsee kurssiavaimen eli koodin, jolla pääsee kirjautumaan kurssia varten tehdylle Moodle-sivulle. Kurssiavaimen saa useimmiten ennen kurssin alkamista opettajan lähettämän sähköpostin kautta, jossa on usein myös muuta yleistä tietoa kurssin sisällöstä.

Primo

UEF-Primo on Itä-Suomen yliopiston kirjaston painettujen ja elektronisten aineistojen hakupalvelu, jossa voit myös uusia lainasi ja tehdä varauksia. Huom! Sisäänkirjautuminen vaatii, että olet rekisteröitynyt kirjaston asiakas. Tästä löydät tietoa rekisteröitymisestä.

KAMU

Kamu on Itä-Suomen yliopiston opiskelijoiden tietopankki, josta löytyy kaikille opiskelijoille yhteiset ohjeet, palvelut ja tiedotteet. Kamusta löydät infoa esimerkiksi vaihto-opiskelusta, sivuaineista, urasuunnittelusta sekä opiskeluoikeudesta.

historia- ja maantieteiden laitoksen opintoyhteisö

Opintoyhteisö on laitoksen opiskelijoille muodostettu yhteisö, josta löydät kootusti laitoksen yhteiset ohjeet ja käytänteet. Opintoyhteisö sijaitsee Office 365 -ympäristössä, eli kirjautuminen vaatii UEF-tunnuksen.

YAMMER

Yammer on korvannut sähköpostilistat yliopiston ja laitoksen virallisina tiedotuskanavina. Kirjautuminen Yammeriin vaatii UEF-tunnuksen. Liity Yammerissa ainakin alla oleviin ryhmiin, niin et missaa mitään!

  • Tombolo ry
  • Maantieteiden ja ympäristöpolitiikan opiskelijat
  • UEF Ajankohtaista//UEF Current News

SYKETTÄ

SYKETTÄ on Itä-Suomen korkeakoulujen liikuntapalvelukokonaisuus, joka tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet opiskelijalle edulliseen hintaan. Tombolon liikuntavuoroille osallistuminen edellyttää SYKETTÄ-tarran ostamista.

Kaikki HiMassa -blogi

Kaikki HiMassa on historia- ja maantieteiden laitoksen blogikanava, jossa pääsevät ääneen niin henkilökunta kuin opiskelijatkin.