Tärkeitä linkkejä

KAMU

Kamu on Itä-Suomen yliopiston opiskelijoiden tietopankki, josta löytyy kaikille opiskelijoille yhteiset ohjeet, palvelut ja tiedotteet. Kamusta löydät infoa esimerkiksi vaihto-opiskelusta, sivuaineista, urasuunnittelusta sekä opiskeluoikeudesta.

historia- ja maantieteiden laitoksen opintoyhteisö

Opintoyhteisö on laitoksen opiskelijoille muodostettu yhteisö, josta löydät kootusti laitoksen yhteiset ohjeet ja käytänteet. Opintoyhteisö sijaitsee Office 365 -ympäristössä, eli kirjautuminen vaatii UEF-tunnuksen.

YAMMER

Yammer on korvannut sähköpostilistat yliopiston ja laitoksen virallisina tiedotuskanavina. Kirjautuminen Yammeriin vaatii UEF-tunnuksen. Liity Yammerissa ainakin alla oleviin ryhmiin, niin et missaa mitään!

  • Tombolo ry
  • Maantieteiden ja ympäristöpolitiikan opiskelijat
  • UEF Ajankohtaista//UEF Current News

SYKETTÄ

SYKETTÄ on Itä-Suomen korkeakoulujen liikuntapalvelukokonaisuus, joka tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet opiskelijalle edulliseen hintaan. Tombolon liikuntavuoroille osallistuminen edellyttää SYKETTÄ-tarran ostamista.

Kaikki HiMassa -blogi

Kaikki HiMassa on historia- ja maantieteiden laitoksen blogikanava, jossa pääsevät ääneen niin henkilökunta kuin opiskelijatkin.