Pikkujoulut

Ilmassa leijailee piparin ja höyryävän kuuman glögin tuoksu marraskuisena iltana… On siis koittanut Tombolon vuosittaisten pikkujoulujen aika! Tombolo kokoontuu kaikkien vuosikurssien voimin viettämään mukavaa iltaa yhdessä pelaillen ja nauttien jouluisista herkuista. Pikkujoulut ovat myös oiva tilaisuus tutustua muiden vuosikurssien opiskelijoihin. 

Järjestelyt

Pikkujoulujen järjestäminen on perinteisesti ollut fuksien vastuulla. Apua kannattaa kysyä hallitukselta ja toisen vuoden opiskelijoilta, jotka ovat olleet viimeksi vastuussa pikkujoulujen järjestämisestä. Päätimme kerätä alle muutamia vinkkejä onnistuneiden pikkujoulujen järjestämiseen.

  • Aloittakaa järjestelyt ajoissa! Etenkin tilan varaamisen kanssa tulee olla ajoissa liikenteessä – ottakaa tämän tiimoilta yhteyttä hallitukseen, joka hoitaa teidän puolestanne tilan varauksen sopivan lokaation löytyessä. Pikkujouluissa on perinteisesti lämminnyt myös sauna, joten ottakaa tämä huomioon sopivaa tilaa etsiessä.
  • Selkeä tehtävänjako. Pikkujoulujen järjestämisessä löytyy monia erilaisia tehtäviä, kuten esimerkiksi koordinointi, tarjoiltavat, ohjelma, koristelu jne. joten kannattaa sopia etukäteen, kuka tekee mitäkin.
  • Perinteet. Tombolon pikkujoulujen yksi päänumeroista on Secret Santa. Tämän ideana on, että yleensä halukkaat ovat tuoneet n. 5 € arvoisen lahjan ja Secret Santaan osallistujat saavat summittaisesti arvotun lahjan joltakin toiselta. Kannattaa miettiä myös muuta kivaa yhteistä tekemistä, kuten jouluaiheisia kisoja ja visoja – tombololaiset ovat tunnettuja kilpailuhengestään!