Terveisiä fukseille SYY-Joensuulta

Moikka!

Suuret onnittelut loistavasta opiskelupaikasta! Mielessä pyörii mahdollisesti kysymyksiä siitä, mitä on lähdössä opiskelemaan ja kuinka pääsee verkostoitumaan ihmisten kanssa hauskan toiminnan merkeissä.

Ei hätää! Järjestöt tarjoavat kivaa yhteisöllistä tekemistä. Toiset tarjoavat lisäksi jopa edunvalvontaa ja työelämätietoutta, kuten Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat ry (SYY). SYY-Joensuu on SYYn paikallisjärjestö. Olemme jokaisen valtio-, yhteiskunta- tai hallintotieteitä opiskelevan oma etujärjestö.

Toimintamme kattojärjestö on vaikuttava Akavalainen liitto, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry, jonka alaisuuteen opiskelijoille suunnattu SYY kuuluu paikallisjärjestöineen. Opiskelijajäsenille tarjotaan edunvalvonnallista apua sekä mentorointia kohti työelämää. Myös paikallisia työpaikkavierailuja, valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuksia järjestetään. Jäsenyyden lisänä samaan 28 euron opiskelijahintaan kuuluvat vapaa-ajan matka- sekä tapaturmavakuutukset.

SYY-Joensuu odottaa innolla uusia kasvoja joukkoonsa! Olemme heti ensimmäisellä viikolla aktiivisena esittelemässä toimintaamme ja näkymässä aktiivisesti.  Meidän tapahtumiimme kannattaa ehdottomasti tulla! 😊

Käykäähän tutustumassa aiheeseen tarkemmin netissä ja tykkäämässä Facebook-sivustamme SYY-Joensuu ja seuraamassa meitä Instagramissa @syy_joensuu.

Nähdään syyskuussa!

Kiira Kukkonen

SYY-Joensuun puheenjohtaja

yhdistyksen sähköposti: syy.joensuu(at)gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.